Thursday, 27 August 2015

hati mohon tabah

hati mohon lah tabah , kdg kdg ak tkthu nak buat ap yg terbaik untuk diri aku , aku dh terlampau bnyk menjaga hati org , sampaikan    hati ak sendiri tak terjaga , haihh tah laa . . Aku pun dah tk tahu ap yg patut aku buat , sanggup biarkn diri sendiri terseksa demi nk puaskn hati org lain , hmmm mungkin dgn cara berdiam diri baru boleh buat seseorang tu sedar

Thursday, 19 February 2015

Sayanggg Ayeeee :)


Gula-Gula Ayee , sayanggg diaa sgtt2 , dalam 1 years 2 month nih , banyak sgt dugaan aku dgn dia ,
tapi tkpaa . . ak still blh bertahan dan kuat untuk tempuhi smua nih ,
kalau nak hubungan tuh stay smpai bile bile , kena lah berkorban sikit ttg hati kan ,
sapa lah yang taknk hubungan dorang bahagia seumur hidupp .
Walaupun dia bukan mcm ex-ex aku yg sebelum nih , tapi aku rasa die lah yang paling terbaik di duniaa ,
tak pnh nak adenye lelaki yang sanggup tahan dgn pragai aku nih , banyak kali aku tpu dia , dia ttp percaya aku , syg aku . . syg dia terhadap aku sikit pun tak penah berkurangan , normall jiaa . .
sbb tuh lah aku rasa selesa bila dgn dia , selama aku dgn dia life ak bnyk brubah ,
aku tak mcm dulu moody jee , noww aku bahagiaa sentiasa , mungkin allah bg dia untuk ak supaya ak dapat berubah .. walaupun dia tak sweet macam yang lain-lain , but aku suka sikap annoying diaa yang selalu buat ak rasa nak gelak walaupun kdg2 sakit hati , hahahahahaha
Takde sapa pun yang dapat gantikan dia di dalam hati aku ,
dalam hati aku cuma ada nama dia , #Muhammad Zarul Syazleen#
#LAPCHIUUU SAYANGGGG :)
#GOODNIGHTTT SYGGG AYEEE :)

Saturday, 6 December 2014

Happy AnnversAry SAyangggg :)

hepyy annversaryy sayangg . .
 yangg ke setahunnn .. heeee tengss sbb dah jaga saya dgn baik slama nih ,
sayangg awakk selamanyaaa , semogaa hubungann kita kekal hingga jannah :)
ILOVEYOU sayangggg :*
Jaga hati , jaga mata , jaga diri awak untuk saya . . takmauu nakal2 , jentikk telingaa nnty ,
sayangg awak lh my superr heroo . . heeee




MY BOrn Day ,

yihaaa .
openn blogg balikk , dah berabukk dh blogg ceq nihh . . dletee gmbaa hat yg kononnyee BBF dulu dulu , zaman gelap !! bahahahahaha laaa nih takdok dahh aihh , kitaa tukarr hat yg lbihh bagoihh :P

YEhaaa , MYbOrnDay :)
bnyakk surprisee dhemee bagii , banyakk prankk dheme buattt . . bikinn naiyaa jiaaa nih semuaaa
btw hepyy sesangatt , THROWbAck lah kiranyaa ! heeeee :)
rinduu semuaaa timee knee prankk niee :)



Saturday, 20 September 2014

PASRAH

hanya tuhan je yang tahu ape aku rasa . .
sokayh lah awak , sye dah biasa kene macam nih . .
terpulang lah yee . . lepas nih if saye berubah maaflah okeyh . . .
mungkin hati ini dah tak dapat nak tahan apa apa lagi . .
hurmm . . . tuhan tabahkan lah hati ini :'(

Friday, 11 July 2014

I Hope :)

7 month with him ,

he trying to make me always smille
he trying to make me always heppy ,
he change my life
he always make sure i'm fine ,
he neverr give up to make sure me laugh ,
he trying to love me more than everything ,
finally i'm so heppy with him

he is my true love ,
he always with me everyday ,
he always be my superhero
he my sunshine ,
he my sweet heart ,
love him till jannah ,

- I hope relay kami kekal hingga akhir hayat  -